برنامه ریزی نیروی انسانی بر اساس مدل مارکوف در نیروگاه شهید سلیمی نکا

محور توسعه فناوری‌های مدیریت دانش، افزایش بهره‌وری، ارتقای منابع انسانی و HSE
زیر محور توسعه زیر سیستم‌های منابع انسانی
سازمان بالادستی مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی
شرکت هدف کمیته تحقیقات شهید سلیمی (شرکت‌های تولید نیروی برق شهید سلیمی و مدیریت تولید برق شهید سلیمی شامل: نیروگاه شهید سلیمی)
عنوان تحقیق برنامه ریزی نیروی انسانی بر اساس مدل مارکوف در نیروگاه شهید سلیمی نکا
دلایل اولویت داشتن تحقیق پیش بینی پایه و اساس هر روش برنامه‌ریزی و خصوصا برنامه‌ریزی نیروی‌ انسانی است و یکی از مهمترین مشکلات سازمانها مسئله نیروی‌ انسانی و مشکلات پرسنلی است. یک برنامه‌ریزی مناسب نیروی انسانی می‌تواند رضایت را در یک شغل افزایش، کیفیت و مطلوبیت نیروی انسانی را ارتقاء و هزینه‌ کارمندیابی را کاهش دهد. امروزه روشها و ابزارهایی برای برنامه‌ریزی نیروی‌ انسانی، اعم از روشهای کیفی و کمی وجود دارد که مورد استفاده قرار می‌گیرند. از آنجاکه اکثر صاحب‌نظران منابع انسانی را مهم‌ترین و ارزشمندترین سرمایه هر شرکتی معرفی می‌کنند، بنابراین روشی که بتوان بر اساس آن برنامه‌ریزی دقیق برای این سرمایه ارزشمند شرکت‌ها انجام داد، بسیار ارزشمند و کاربردی خواهد بود.
اهداف مورد انتظار و محصول نهایی تحقیق این پژوهش با هدف برنامـه ریـزی آتـی نیـروی انسـانی بـر اسـاس مـدل مارکوف انجام خواهد شد. و با ترسیم الگوهای گذشته نقل و انتقالات، الگوهای آینده را طرح ریزی و احتمال جابجایی کارکنان را از یک بخش به بخش دیگر طی یک دوره زمـانی، تعیـین خواهـد نمـود . ایـن مـدل همچنـین میتواند ارتقاء، تنزل، انتقال، استخدام و ترک خدمت کارکنان را مشخص نمایـد . نتـایج حاصله ضمن اثبات، قابلیت مدل در پیشبینی میزان موجودیهای نیروی انسانی در پسـت هـای واحـدهای مختلف سازمانی، روند ورود و خروج نیرو در واحدها را نشان خواهد داد. همچنین می توان با استفاده از خـواص مـارکوفی میـزان مـازاد و کمبودهـای نیروی انسانی را در همه ی پستهای ستادی سازمان، برای یک دوره زمانی مشخص بـا دقـت قابل قبولی پیش بینی کرد.
توضیحات .
اسناد راهبردی و توسعه فناوری اسناد راهبردی و توسعه فناوری مصوب شورای آموزش، پژوهش و فناوری وزارت نیرو
زیر اسناد راهبردی و توسعه فناوری
  • سند توسعه فناوری‌های افزایش عمر واحدهای نیروگاه‌های قدیمی کشور
عنوان هدف فناورانه در صنعت برق
  • افزایش امنیت انرژی ( پدافندی ـ فنی و قابلیت اطمینان)
دلایل تحقیقاتی بودن (بند مربوط به آیین نامه)
سیاست ها و اولویت های مصوب شورای عالی عتف (سال ۱۳۹۶ – ۱۴۰۰) انرژی
  • 06- مطالعات راهبردی و سیستمی انرژی
  • 08- فنّاوری های افزایش بهره وری و بهینه سازی در تولید، خطوط انتقال و توزیع انرژی